به گزارش خبرنگار اخبار بانک، اواخر سال گذشته معاونت نظارتی بانک مرکزی اعلام کرده بود ۳ بانک و موسسه انصار، ثامن و مهر اقتصاد در یک مرحله و بانکها و موسسات کوثر، حکمت ایرانیان و قوامین در مرحله دوم با یکدیگر ادغام خواهند شد.
همچنین در مرحله نهایی هر شش بانک و موسسه یادشده در یک بانک ادغام می شوند.
البته معاونت نظارتی بانک مرکزی درباره زمان وقوع این ادغام ها حرفی نزده بود و اینگونه تصور می شد که مراحل ادغام چندین سال زمان ببرد.
اما طی چند روز گذشته که خبرهایی درباره رفت و آمد های مدیران ارشد بانک ها و موسسات یادشده شنیده می شود واکنش های رسمی نیز در این خصوص از طرف بانک انصار و سازمان بورس صورت پذیرفته است.
بانک انصار هفته گذشته اعلام کرده بود موضوع ادغام صحت داشته و در مرحله امکان سنجی می باشد.
خبرهای رسیده از برخی شعبات بانک قوامین نیز حکایت از این دارد که این بانک نیز یکی از بانکهای که به زودی در قالب یکی شدن بانکهای نظامی وارد پروسه ادغام خواهد شد.
همچنین روز گذشته یکی از نمایندگان مجلس خبر از موافقت اعضای شورای پول و اعتبار با ادغام بانکهای نظامی داده بود.
محمدرضا تابش متذکر شده بود که کلیات ادغام بانکهای نظامی به تأیید مقام معظم رهبری نیز رسیده است.
آنچه که مسلم است نام بانکی که قرار است دیگر بانکها و موسسات اعتباری نظامی با یک نام ادامه فعالیت دهند بانک سپه خواهد بود.
بانک سپه به عنوان قدیمی ترین بانک ایرانی همواره رابطه خوب با نیروهای مسلح داشته و در سالهای اخیر حقوق پرسنل در این این بانک واریز شده است.
هم اکنون در نظام بانکی کشورمان بانک ها و موسسات اعتباری کوثر, قوامین, مهر اقتصاد, ثامن, انصار و حکمت ایرانیان به نوعی وابسته نیروهای مسلح هستند.
با ادغام این بانک ها و موسسات اعتباری به نظر میرسد بانکی قوی با تعداد شعبات بسیار زیاد شکل خواهد گرفت.